ORGANIZE YOUR
PRIVATE EVENT
AT LE DOME

A COOL PLACE TO GET TOGETHER

Situat la 50 km vest de Cluj-Napoca, la Mărișel Ski & Bike Resort, Le Dome a fost construit ca o locație indoor & outdoor. Este funcțional pe tot parcursul anului ca terasă și bar interior, restaurant și sală de evenimente.

Poziția emblematică a locației este determinată de amplasarea în mijlocul pădurii, pe marginea pârtiei și cu vizibilitate către o priveliște spectaculoasă asupra munților apuseni și lacul beliș.

Suntem un brand de lifestyle care oferă evenimente de bună calitate.

ORGANIZEAZĂ UN
EVENIMENT PRIVAT

Cu un spațiu multifuncțional, vă putem oferi o gamă variată de servicii:

TIPURI DE EVENIMENTE

CORPORATE EVENTS
PRIVATE EVENTS
NUNȚI & BOTEZURI
OCAZII SPECIALE

SPAȚIU & CAPACITATE

INTERIOR LE DOME

180 mp
150 persoane

TERASĂ

400 mp
500 persoane

ZONĂ RELAXARE

200 mp
100 persoane

ZONĂ FOC TABĂRĂ

30 mp
30 persoane

RESTAURANT

Cu o paletă largă de opțiuni culinare adaptate după tematica evenimentelor pe care le găzduim, putem oferi o experiență la cele mai înalte standarde.

BAR & COCKTAILS

Meniul nostru este mereu un proces creativ și diferit, iar posibilitățile sunt aproape nelimitate. În funcție de tematica evenimentului, vă putem oferi o selecție personalizată de băuturi și cocktailuri.

DESERTURI

Acestea sunt menite să lase o dulce impresie asupra invitaților noștri. Deserturile pot fi concepute în mod creativ pentru a se potrivi cu tema sau estetica evenimentului.

Ofertă de preț la cerere

Prețurile se stabilesc în funcție de meniul de mâncare, băutură, numărul de participanți, muzică, dj, accesorii, decorațiuni și alte detalii care vor face din evenimentul dumneavoastră ceva extraordinar.

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați.